fyysinen harjoittelu
hajutyöskentely
hyötykoirat
hyvinvointi
jäljestys
käyttäytymisanalyysi
kuntoutus
kuulokoira
muut
ohjaajan toiminta
perustaidot
podcast
smartdog
suhde koiraan
tukikoira
uutiset ja tapahtumat
verijälki

Vainuvoiman podcast alkaa!

26.08.2020
podcast

Vainuvoiman podcastissa puhutaan hajutyöskentelystä eri kanteilta. Me ihmiset olemme oppineet hyödyntämään koirien hajuaistia ja halua tehdä yhteistyötä monin eri tavoin. Hyvin koulutetun hajutyöskentelykoiran avulla voidaan kerätä ympäristöstä sellasta tietoa tai tehdä havaintoja, joiden saaminen ihmisen aistein olisi mahdotonta. Siksi on kiinnostavaa oppia koko ajan lisää siitä, miten koiran voi kouluttaa työskentelemään paremmin ja paremmin.

Vainuvoiman podcastia emännöi Elisa. Hänen lisäkseen pääset kuulemaan niin koirien kanssa työskentelevien kuin harrastavienkin ihmisten ajatuksia hajutyöskentelykoirista – unohtamatta tietenkään Annaa! Tavoite on, että jokainen jakso sisältää jotakin konkreettista – jotakin, jonka voit soveltaa omaan harjoitteluusi sopivaksi olitpa sitten ammattilainen, ammattilaisuudesta haaveileva tai hajutyöskentelyn harrastaja.

Ajatukset ja toiveet podcastin sisällöstä voit lähettää Elisalle sähköpostilla [email protected] tai laittaa viestiä Vainuvoiman Instagramin tai Facebookin kautta.