Kuono edellä tavoitteisiin!

Vainuvoima on varsinaissuomalainen hajutyöskentelyyn erikoistunut koirakoulu. Tavoitteemme on auttaa koiraharrastajia ja eri alojen ammattilaisia ottamaan koiran hajuaisti hyötykäyttöön. Opetamme myös koulutuksen perusteita, jotta koirien omistajat voivat parantaa sekä omaa että koiransa arkea.

Vainuvoima tarjoaa toimivia ratkaisuja koiran kanssa elämiseen, harrastamiseen ja työskentelyyn. Kursseillamme omistajat oppivat kouluttamisen lisäksi ymmärtämään koiran käyttäytymistä ja ennaltaehkäisemään ongelmia.

Hajutyöskentelyyn erikoistuneena koirakouluna tavoitteenamme on saada koiran hajuaisti hyötykäyttöön. Koulutamme luotettavasti työskenteleviä hajukoiria sekä työ- että harrastuskäyttöön. Vainuvoima aloitti hajuerotteluun perustuvat harrastajille ja ammattilaisille suunnatut koulutukset ensimmäisenä turkulaisena koirakouluna vuonna 2014.


Elisa työskentelee ludekoiranohjaajana ja tekee koirien smartDOG-kognitiotestausta. Vapaa-ajallaan hän toimii pelastuskoiranohjaajana hälytysryhmässä ja kouluttaa pelastuskoirakoita.

Katja on hajutyöskentelyyn erikoistunut koulutusohjaaja, joka huomioi koirakon kokonaisuutena. Hän on aktiivinen vapaaehtoinen pelastuskoiratoiminnassa ja eläinsuojelutyössä.

Katja Nortunen-Illman, Elisa Reunanen
+358 40 833 3745 (Katja), +358 40 7405 889 (Elisa)

Kirjoitamme sähköpostilistallemme ajatuksiamme harjoittelusta, työskentelystä ja elämästä koirien kanssa. Listalle liittymällä pysyt myös ajantasalla uusista artikkeleistamme, podcast-jaksoistamme ja koulutuksistamme.  Liittymislahjana saat linkit kolmeen ainoastaan sähköpostilistalaisille julkaistuun podcast-jaksoon.


Liity sähköpostilistalleTurun koulutustila

Järjestämme koirakursseja pääasiassa Turussa, Vainuvoiman koulutustilassa, osoitteessa Rydöntie 24, 20360 Turku
Voit pysäköidä rakennuksen yläpihalle ulko-ovemme läheisyyteen tien vasempaan reunaan. Fölin linja 1 liikennöi Rydöntietä pitkin muutaman kerran tunnissa sekä arkisin että viikonloppuisin.

Koulutustilaamme on mahdollista järjestää esteetön kulku. Tilassamme on pieni WC.


 
Aja punaisen nuolen osoittamaa reittiä piha-alueen läpi (kuva 1)
Pysäköinti sinisen nuolen kohdalle, sisäänkäynti vihreän nuolen kohdalta


Ota yhteyttä!

Kysy kursseista, anna palautetta, pyydä jotakin kurssia järjestettäväksi. Autamme mielellämme!

Kirjoita viesti