Kuono edellä tavoitteisiin!
Vainuvoima on varsinaissuomalainen hajutyöskentelyyn erikoistunut koirakoulu. Tavoitteemme on auttaa koiraharrastajia ja eri alojen ammattilaisia ottamaan koiran hajuaisti hyötykäyttöön. Opetamme myös koulutuksen perusteita, jotta koirien omistajat voivat parantaa sekä omaa että koiransa arkea.

Vainuvoima tarjoaa toimivia ratkaisuja koiran kanssa elämiseen, harrastamiseen ja työskentelyyn. Kursseillamme omistajat oppivat kouluttamisen lisäksi ymmärtämään koiran käyttäytymistä ja ennaltaehkäisemään ongelmia.

Hajutyöskentelyyn erikoistuneena koirakouluna tavoitteenamme on saada koiran hajuaisti hyötykäyttöön. Koulutamme luotettavasti työskenteleviä hajukoiria sekä työ- että harrastuskäyttöön. Vainuvoima aloitti hajuerotteluun perustuvat harrastajille ja ammattilaisille suunnatut koulutukset ensimmäisenä turkulaisena koirakouluna vuonna 2014.


Elisa työskentelee ludekoiranohjaajana ja tekee koirien smartDOG-kognitiotestausta. Vapaa-ajallaan hän toimii pelastuskoiranohjaajana hälytysryhmässä ja kouluttaa pelastuskoirakoita.

Katja on hajutyöskentelyyn erikoistunut koulutusohjaaja, joka huomioi koirakon kokonaisuutena. Hän on aktiivinen vapaaehtoinen pelastuskoiratoiminnassa ja eläinsuojelutyössä.

Katja Nortunen-Illman, Elisa Reunanen
+358 40 833 3745 (Katja), +358 40 7405 889 (Elisa)
Turun koulutustila

Järjestämme koirakursseja pääasiassa Turussa, Vainuvoiman koulutustilassa, osoitteessa Kanslerintie 6, 20200 Turku
Rakennuksen edessä on meidän käyttöömme varattuja parkkipaikkoja. Jos ne ovat täynnä, voit jättää auton Kanslerintie 1 itäpuolella olevalle isolle parkkipaikalle. Fölin linjat 32 ja 42 ajavat aivan oven edestä, ja lähelle pääset myös busseilla 12 ja 221.

Koulutustilaamme on esteetön kulku. Tilassamme on WC, johon on kulku kapean käytävän kautta, jossa on kaksi 90 asteen kulmaa.
Ota yhteyttä!

Kysy kursseista, anna palautetta, pyydä jotakin kurssia järjestettäväksi. Autamme mielellämme!

Kirjoita viesti