DOGescape
DOGescape on pakopeli, jossa koira on tiimisi tärkein jäsen. Tule kokeilemaan, kuinka hyvin nokkeluus, looginen päättelykyky ja koiran ilmiömäinen hajuaisti toimivat yhdessä!


Periaatteessa DOGescape on kuin tuttu roomescape -peli, mutta pelin etenemisen kannalta ratkaisevat vihjeet löytyvät koiran hajuaistia hyödyntämällä. Tiimin yhden jäsenen on siis syytä keskittyä koiran hajutyöskentelyn ohjaamiseen. Koiran löytämien vihjeiden avulla tiimin muut jäsenet pääsevät ratkaisemaan pelin loogista päättelykykyä vaativia tehtäviä.


Lue lisää DOGescapesta: UKK
DOGescapen perustaja Katja Etelävirta kertoo peleistä podcastin jaksossa #020
DOGescape TurkuKauppa-apulaisen ahdinko


Turun Patterinhaassa toimi 50-luvulla elintarvikeliike, josta löytyi niin ruuat, remonttitarpeet kuin kesäpukujen kankaatkin. Ostostenteon lisäksi kauppa oli tärkeä kohtaamispaikka, sen iloista kauppiaspariskuntaa ja heidän poikaansa Ilaria tultiin tervehtimään koko Iso-Heikkilän alueelta.Myöhemmin kauppa ei enää elättänyt kaikkia, joten Ilari lähti merille. Vuodet vierivät ja laivat veivät yhä kauemmas Turusta. Satamasta satamaan kulkiessaan Ilari huomaa olevansa kaulaansa myöden veloissa taholle, jonka kanssa ei neuvotella osamaksusta. Velanperijä kannoillaan Ilari palaa kotikonnuilleen noutamaan viimeisen rahaksi vaihdettavan arvotavaransa – äidiltä perityn kaulakorun. Koru on varmassa tallessa entisen myymälän kätköissä, mutta Ilarilla ei ole pienintäkään muistikuvaa mihin hän sen aikoinaan piilotti.


Paniikissa Ilari ottaa erikoisetsintätiimiinne yhteyttä, sillä koru on löydettävä! Teillä on tunti aikaa kaivaa medaljonki esiin, ennen kuin Ilari joutuu kuittaamaan velat hengellään…


Varaa peli