Yksityisohjaus   
Yksityisohjauksessamme käy viikottain koirakoita harjoittelemassa erilaisten aiheiden parissa. Koulutuksen teemat vaihtelevat hajutyöskentelykoulutuksesta arjen taitoihin. Yksityisohjaus ei ole tarkoitettu vain ongelmatilanteisiin, vaan se on erittäin hyvä väylä myös uusien taitojen opetteluun ja hajuharrastuksen aloittamiseen.

Yksityisohjaus on erittäin sopiva vaihtoehto monelle koiralle. Jos koira jännittää vieraita ihmisiä, muita koiria tai uutta ympäristöä, on harjoittelu helpompaa ja mukavampaa, kun yksityisohjauksessa tilanne pysyy hallittuna. Jos taas oman vuoron odottaminen kurssin aikana on koiralle vaikeaa, voivat treenit kärsiä siitä, että koira ei pysty lepäämään harjoitusvuorojensa välillä. Yksityisohjauksessa odotusajat vältetään.

Yksityisohjaus on erittäin sopiva vaihtoehto myös monille ihmisille. Jos omistajaa jännittää harjoitella ryhmässä, on koulutustilanteessa vaikea keskittyä omaan koiraan ja kouluttajaan, kun tilanne tuntuu epämukavalta. Yksityisohjaus mahdollistaa syventymisen omaan kiinnostuksen kohteeseen ja keskittymisen harjoitteluun ainoastaan oman koiran kanssa. Lisäksi se mahdollistaa joustavat, omaan kalenteriin sovitettavat harjoitusajat esimerkiksi vuorotyössä käyvälle.


Hajutyöskentelyn yksityisohjaus sopii myös kaverin kanssa jaettavaksi, teille räätälöidyksi koulutukseksi.