Hajutyöskentely   
Nuuskuttelu ja etsiminen ovat useimmille koirille mieluisia puuhia, ja koiran ammattikäytön lisäksi hajutyöskentely voi olla koiraa aktivoiva mukava harrastus. Toisaalta sitä voidaan hyödyntää monissa erilaisissa etsintätehtävissä kuten sienestyksessä ja jäljestyksessä. Luontainen kiinnostus hajuihin ja nuuskimiseen ei kuitenkaan yksin riitä: meidän on koulutettava koiralle sen hajun merkitys, jota toivomme sen etsivän.

Hajutyöskentelykursseillamme koulutetaan perusasiat samojen periaatteiden mukaisesti, olipa tavoitteena sitten sienestys, nosework, koiran ammattikäyttö tai hauskanpito. Hajuharrastuksen aloittamiseen sopii Hajutyöskentelyn peruskurssi tai Hajutyöskentelyn tutustumiskurssi, tai alle puolivuotiaille Pentujen hajukoulu.

Kursseillamme harjoitellaan yksi koirakko kerrallaan, joten kursseille ovat tervetulleita myös koirat, joille ryhmässä työskentely on haastavaa. Koirien ohjaajat voivat halutessaan seurata muiden koirakoiden harjoittelua - suosittelemme sitä lämpimästi!

Hajuharrastuksen voit aloittaa kurssimuotoisen koulutuksen lisäksi yksityisohjauksessa.
Lisätietoa yksityisohjauksesta


Jos haluat saada sähköposti-ilmoituksen uudesta julkaistusta kurssista, klikkaa haluamaasi kategoriaan ja paina sen jälkeen otsikon vieressä olevaa kirjanmerkkiä.