podcast
hyötykoirat
hajutyöskentely
smartdog
perustaidot
muut
uutiset ja tapahtumat
verijälki
käyttäytymisanalyysi
jäljestys
kuulokoira
tukikoira
hyvinvointi
kuntoutus
fyysinen harjoittelu
suhde koiraan
ohjaajan toiminta
perusasiat
ilmaisu
laatikkoetsintä
nosework

Taikamon koirakoulu on nyt Vainuvoima

Taikamon koirakoulu muuttaa nimensä Vainuvoimaksi ja juhlii uusien toimitilojen avajaisia sunnuntaina 22. marraskuuta. Vainuvoiman uudet toimitilat sijaitsevat Raisiossa, Purokatu 3:ssa.

vainuvoima_logo_pysty_näyttö_pieni-01 Vainuvoima järjestää erilaisia hajutyö- ja perustaitokursseja yksityishenkilöille ja yhteisöille sekä kouluttaa hajukoiria hyötykäyttöön. Vainuvoima on ainoa varsinaissuomalainen hajutyöskentelyyn erikoistunut koirakoulu, joka auttaa koiraharrastajia ja eri alojen ammattilaisia ottamaan koiran hajuaistin hyötykäyttöön, jotta he voivat parantaa sekä koiran että ihmisen arkea.

Koulutusohjaaja Anna Loimaranta on vetänyt Taikamon koirakoulua vuodesta 2014 osana osuuskuntaa. Toiminnan kasvaessa yritysmuodon vaihtaminen tuli ajankohtaiseksi. Samalla uusittiin koirakoulun nimi, ulkoasu ja toimitilat yrityksen erikoisosaamista, hajutyöskentelyä, paremmin vastaaviksi. Nimenmuutos ei vaikuta Taikamon koirakoulun kursseihin.

Tervetuloa uusien toimitilojen avajaisiin sunnuntaina 22.11. klo 12 – 15.00

Uudet tilat löydät Raisiosta osoitteesta Purokatu 3. Samassa osoitteessa toimivat nyt myös Wise Nosen hajulaboratorio, DH Fysio, Eläinpiste Errol ja osteopaatti Jarna Uusitalo

Avajaisten ohjelmassa mm. Nose Work -näytöksiä, opaskoiratoiminnan esittely ja jaossa myös kivoja tuotepaketteja.

Ota ystäväsikin mukaan!

Facebook-tapahtuma