Elisa Reunanen
Yrittäjä ja kouluttaja
ludekoiraohjaaja, smartDOG-lisenssitestaaja, hajutyöskentelyyn erikoistunut kouluttaja käyttäytymisanalyyttisen eläinkoulutuksen asiantuntija

Elisa Reunanen on kouluttanut Vainuvoimassa vuodesta 2015. Elisan pääasiallisia työtehtäviä ovat lutikkakoiranohjaajana toimiminen ja smartDOG-kognitiotestaus. Lisäksi hän kouluttaa erilaisia hajutyöskentelytehtäviä. Elisa pyrkii työssään kokonaisuuteen, jossa eläintä koulutetaan tehokkaasti huomioiden sen hyvinvointi kokonaisvaltaisesti. Hänen tavoitteidensa keskiössä on luotettavien ja työstään nauttivien etsintäkoirien kouluttaminen. Elisa osallistui vuonna 2019 Trust The Nosen Scent Detection Course -koulutukseen, ja suoritti koiransa Pinnan kanssa kurssin loppukokeen vuonna 2020.

Elisa on harrastanut pelastuskoiratoimintaa yli 10 vuotta, ja on työskennellyt VIRTA-tarkastuksen jälkeen koiransa Hipun kanssa Varsinais-Suomen Pelastuskoirat ry:n hälytysryhmässä vuosina 2014-2022. Elisa kouluttaa haku- ja jälkiryhmiä pelastuskoirayhdistyksessä ja toimii Suomen Pelastuskoiraliiton haku- ja jälkikoetestaajana. Hän on myös Suomen Pelastuskoiraliiton pätevöimä peko-kouluttaja (2014) ja tunnistusetsintäkouluttaja (2015). Elisa ja Hippu ovat suorittaneet myös SPeKL tunnistusetsinnän osaamisen näytön (2019).

Koulutukseltaan Elisa on FM (suomen kieli) ja tekee koiratöiden ohessa väitöskirjaa tieteellisestä kirjoittamisesta. Hän on työskennellyt myös tutkijana ja opettajana vieraan kielen oppimista ja puheen variaatiota käsittelevissä tutkimushankkeissa. Elisa on suorittanut Käyttäytymisanalyysiperusteisen eläinkouluttajien koulutuksen Tampereen yliopistossa (2021), ja käsitteli opinnäytetyössään harjoittelun vaikutusta ihmisen jäljen kulkusuunnan määrittelyyn.

Elisan perheeseen kuuluvat koirat Hippu, Pinna ja Kuje sekä avopuoliso.

elisa(a)vainuvoima.fi
+358 40 7405 889
Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.