Yksityisohjaus
Yksityisohjauksessamme käy viikottain koirakoita harjoittelemassa erilaisten aiheiden parissa. Koulutuksen teemat vaihtelevat hajutyöskentelykoulutuksesta arjen taitoihin. Yksityisohjaus ei ole tarkoitettu vain ongelmatilanteisiin, vaan se on erittäin hyvä väylä myös uusien taitojen opetteluun ja hajuharrastuksen aloittamiseen.


Yksityisohjaus on erittäin sopiva vaihtoehto monelle koiralle. Jos koira jännittää vieraita ihmisiä, muita koiria tai uutta ympäristöä, on harjoittelu helpompaa ja mukavampaa, kun yksityisohjauksessa tilanne pysyy hallittuna. Jos taas oman vuoron odottaminen kurssin aikana on koiralle vaikeaa, voivat treenit kärsiä siitä, että koira ei pysty lepäämään harjoitusvuorojensa välillä. Yksityisohjauksessa odotusajat vältetään.


Yksityisohjaus on erittäin sopiva vaihtoehto myös monille ihmisille. Jos omistajaa jännittää harjoitella ryhmässä, on koulutustilanteessa vaikea keskittyä omaan koiraan ja kouluttajaan, kun tilanne tuntuu epämukavalta. Yksityisohjaus mahdollistaa syventymisen omaan kiinnostuksen kohteeseen ja keskittymisen harjoitteluun ainoastaan oman koiran kanssa. Lisäksi se mahdollistaa joustavat, omaan kalenteriin sovitettavat harjoitusajat esimerkiksi vuorotyössä käyvälle.
Hajutyöskentelyn yksityisohjaus sopii myös kaverin kanssa jaettavaksi, teille räätälöidyksi koulutukseksi.


Hajutyöskentelyn yksityisOHJAUS


Katjan yksityisohjaus (Turun alue)
Katjan ohjauksessa voit harjoitella hajutyöskentelyä ja sen tukitaitoja eli työskentelyyn vaikuttavia oheistaitoja, ohjaajan mentaaliharjoittelua ja mielentilaharjoitteita.
  • Yksityisohjaus 30 min 40 €; 5 x 30 min 175 €
  • Yksityisohjaus 60 min 70 €; 5 x 60 min 340 €
  • Tunti pidetään sopimuksen Vainuvoiman lämpimässä toimitilassa Turussa tai ulkona Turun alueella. Matkakulut yli 15 km etäisyydelle Turun Patterinhaasta 0,55 €/km.
Viiden kerran sarjakortin voit ostaa verkkokaupastamme. Tilauksen maksun jälkeen saat käyttöösi koodin, jolla voit varata yksityisohjaukset ajanvarauksen kautta.

Tee varaus Osta sarjakorttiAnnan yksityisohjaus (Loimaa)
Annan ohjauksessa voit harjoitella hajutyöskentelyä ja sen tukitaitoja.
  • Yksityisohjaus 30 min 40 €; 5 x 30 min 175 €
  • Yksityisohjaus 60 min 70 €; 5 x 60 min 340 €
  • Tunti pidetään Annan koulutustilassa Loimaalla (Pölkintie 54).
Viiden kerran sarjakortin voit ostaa verkkokaupastamme. Tilauksen maksun jälkeen saat käyttöösi koodin, jolla voit varata yksityisohjaukset ajanvarauksen kautta.


Tee varaus Osta sarjakorttiElisan yksityisohjaus (Turun alue)
Elisan ohjauksessa voit harjoitella harjoitella hajutyöskentelyä ja sen tukitaitoja.
  • Yksityisohjaus 30 min 50 €; 3 x 30 min 130 €; 5 x 30 min 220 €
  • Yksityisohjaus 60 min 80 €; 3 x 60 min 220 €; 5 x 60 min 360 €
  • Yksityisohjaus on mahdollista myös etäyhteydellä videoiden tai Zoom-tapaamisten muodossa.
  • Tunti pidetään sopimuksen Vainuvoiman lämpimässä toimitilassa Turussa tai ulkona Turun alueella. Matkakulut yli 15 km etäisyydelle Turun Patterinhaasta 0,55 €/km.

Elisan yksityisohjausten varaus smartDOG-ajanvarausjärjestelmässä

PERUSTAITOJEN YKSITYISOHJAUS

Yksityisohjauksessa voit harjoitella perustaitoja sujuvaan arkeen. Päivi Lempää on ratkaisukeskeinen valmentaja, jonka ohjauksessa aihetta käsitellään kokonaisvaltaisesti sekä koiran että ihmisen näkökulmasta: harjoitellaan koiralle tarpeellisia taitoja, etsitään arjessa toimivia ratkaisuja ja harjoitellaan tunnistamaan ja ymmärtämään omistajan ajatusten ja tunteiden vaikutus koiran kanssa toimimiseen.

Yksityisohjauksessa keskitytään sinulle tärkeään aiheeseen. Aiheena voi olla esimerkiksi lenkkeily, käsittelytoimenpiteet, rauhoittuminen ja yksinolo tai kontakti ja luoksetulo. Yksityisohjaus voidaan toteuttaa joko lähiopetuksena tai etäyhteydellä.

Yksityisohjaus sopii myös ystävän kanssa jaettavaksi, räätälöidyksi koulutukseksi.

Jos haluat keskustella kouluttajan kanssa teille sopivasta yksityisohjauspaketista, ota yhtetyttä kouluttajaan.Yksityisohjauksen ajanvaraus
Päivi Lempää
paivi@vainuvoima.fi tai 0400 641 794


Yksityisohjaus on mahdollista myös etäyhteydellä.


Yksityisohjaus 60 min
70 € + kirjalliset ohjeet 25 €Perustaitovalmennus

1. tapaaminen 90 min: Kartoitetaan koiranomistajan tarpeet ja määritellään valmennuksen tavoitteet omistajalle ja koiralle; Koiran oppimisen ja koulutuksen perusasiat
2. tapaaminen 60 min: Harjoitukset koiran kanssa; Muutosten vieminen osaksi arkea.
3. tapaaminen 60 min: Harjoitukset koiran kanssa; Harjoittelun itsenäinen jatkaminen
Ensimmäinen aika varataan järjestelmän kautta, jatkokäynnit sovitaan suoraan kouluttajan kanssa.

237 € + kirjalliset ohjeet 70 €Pentu- tai perustaitokurssi yksityisohjauksena

Pentu- tai perustaitokurssi yksityisohjauksena on hyvä vaihtoehto moneen tilanteeseen. Jos koira jännittää vieraita ihmisiä, muita koiria tai uutta ympäristöä, on harjoittelu helpompaa ja mukavampaa, kun yksityisohjauksessa tilanne pysyy hallittuna. Yksityisohjauksen sovittaminen omiin aikatauluihin on myös ryhmäkurssia joustavampi koulutusmuoto.

Pentu- tai perustaitokurssi yksityisohjauksena koostuu neljästä 60 min koulutuskerrasta. Varaa ensimmäinen tapaaminen järjestelmän kautta, loput kerrat sovitaan kouluttajan kanssa.

267 € + kirjalliset ohjeet 95 €