Teematunnit   

TEEMATUNTI LENKKEILY

Tunnilla harjoitellaan sujuvaan lenkkeilyyn ja taluttimessa kulkemiseen tarvittavia taitoja, kuten yhdessä kulkemista, kontaktia ja ympäristössä olevien kiinnostavien asioiden hyödyntämistä palkkiona.  Tunti sopii kaikille koirille eikä sille ole pohjataitovaatimuksia.

TEEMATUNTI LUOKSETULO

Tällä tunnilla harjoitellaan vauhdikasta ja luotettavaa luoksetuloa,  tunti sopii kaikille koirille eikä sille ole pohjataitovaatimuksia.

TEEMATUNTI HOITOTOIMET

Tällä tunnilla harjoitellaan käsittely- ja hoitotoimenpiteitä kuten kynsienleikkuu, harjaaminen, eläinlääkärikäynnillä tarvittavat taidot siten, että koira itse on aktiivinen toimija, joka osallistuu tilanteeseen mielellään. Tunti sopii kaikille koirille eikä sille ole pohjataitovaatimuksia.Teematunnin kesto 50 min. Kouluttajana Päivi Lempää. Päivi on ratkaisukeskeinen valmentaja, joka on opiskellut eläintenkouluttajan ammattitutkintoon valmistavat opinnot Eläinkoulu Visiossa. Päivin kursseilla opitaan ohjaamaan koiraa ja oivaltamaan, miten oma käyttäytyminen, ajatukset ja tunteet vaikuttavat koiran kanssa toimimiseen.

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.