Päivi - Perustaidot   
Yksityisohjauksessa voit harjoitella perustaitoja sujuvaan arkeen. Päivi Lempää on ratkaisukeskeinen valmentaja, jonka ohjauksessa aihetta käsitellään kokonaisvaltaisesti sekä koiran että ihmisen näkökulmasta: harjoitellaan koiralle tarpeellisia taitoja, etsitään arjessa toimivia ratkaisuja ja harjoitellaan tunnistamaan ja ymmärtämään omistajan ajatusten ja tunteiden vaikutus koiran kanssa toimimiseen.

Yksityisohjauksessa keskitytään sinulle tärkeään aiheeseen. Aiheena voi olla esimerkiksi lenkkeily, käsittelytoimenpiteet, rauhoittuminen ja yksinolo tai kontakti ja luoksetulo. Yksityisohjaus voidaan toteuttaa joko lähiopetuksena tai etäyhteydellä.

Yksityisohjaus sopii myös ystävän kanssa jaettavaksi, räätälöidyksi koulutukseksi.

Jos haluat keskustella kouluttajan kanssa teille sopivasta yksityisohjauspaketista, ota yhtetyttä kouluttajaan.Yksityisohjauksen ajanvaraus
Päivi Lempää
paivi@vainuvoima.fi tai 0400 641 794

Yksityisohjaus on mahdollista myös etäyhteydellä.


Ohjauspaketit

Yksityisohjaus 60 min
70 € + kirjalliset ohjeet 25 €

Perustaitovalmennus

1. tapaaminen 90 min: Kartoitetaan koiranomistajan tarpeet ja määritellään valmennuksen tavoitteet omistajalle ja koiralle; Koiran oppimisen ja koulutuksen perusasiat
2. tapaaminen 60 min: Harjoitukset koiran kanssa; Muutosten vieminen osaksi arkea.
3. tapaaminen 60 min: Harjoitukset koiran kanssa; Harjoittelun itsenäinen jatkaminen
Ensimmäinen aika varataan järjestelmän kautta, jatkokäynnit sovitaan suoraan kouluttajan kanssa.

237 € + kirjalliset ohjeet 70 €

Pentu- tai perustaitokurssi yksityisohjauksena

Pentu- tai perustaitokurssi yksityisohjauksena on hyvä vaihtoehto moneen tilanteeseen. Jos koira jännittää vieraita ihmisiä, muita koiria tai uutta ympäristöä, on harjoittelu helpompaa ja mukavampaa, kun yksityisohjauksessa tilanne pysyy hallittuna. Yksityisohjauksen sovittaminen omiin aikatauluihin on myös ryhmäkurssia joustavampi koulutusmuoto.

Pentu- tai perustaitokurssi yksityisohjauksena koostuu neljästä 60 min koulutuskerrasta. Varaa ensimmäinen tapaaminen järjestelmän kautta, loput kerrat sovitaan kouluttajan kanssa.

267 € + kirjalliset ohjeet 95 €

Päivi - Perustaidot