Anna Loimaranta
Kouluttaja
Anna Loimaranta on opiskellut sekä ihmisten että koirien kouluttamista eläinkoulutuksen ammattilaisten opastuksella. Ennen Vainuvoiman perustamista (2014) Anna koulutti aktiivisesti eri koirayhdistyksissä ja harrasti pelastuskoiratoimintaa koiransa Hupin kanssa. Hänellä on kokemusta koiranomistajana monipuolisesti erilaisista koirista: sekä paimen- että metsästyskoirataustaisista sekarotuisista, noutajista ja terrierityyppisistä koirista.

Anna suoritti Suomen Kennelliiton tottelevaisuuskoulutusohjaajakurssin vuonna 2002 ja jatkoi kouluttamisen opiskelua Eläinkoulu Vision kouluttajakoulutuksessa (vaiheet 1–3) ja Trainer’s Choicen operantin ehdollistumisen työpajoissa (1–3). Vuonna 2013 Anna suoritti hajukoirakoulutuksen Länsirannikon koulutus Oy Winnovassa. Hän osallistui vuonna 2019 Trust The Nosen Scent Detection Course -koulutukseen, ja suoritti koiransa Aarteen kanssa kurssin loppukokeen vuonna 2020.

Anna oli mukana käynnistämässä tutkimusta, jossa selvitettiin, pystyvätkö erikoiskoulutetut hajutunnistuskoirat löytämään ja ilmaisemaan luotettavasti niille opetetun sairauden hajun erilaisista eläinnäytteistä ja myöhemmin ihmisnäytteistä.

anna(at)vainuvoima.fi
+358 50 4422 933
Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.